Eros Show - 2010

Eros show si-a inchis portile, au fost cinci zile explozive in care cele mai frumoase si mai incitante romance au lansat cu gura cascata domnii(si doamnele) prezente.

Hot Angels nu putea sa lipseasca nici anul acesta, a fost prima iesire in public a celor mai noi saloane ale brand-ului nostru. Standul a fost cel mai mare si mai animat din cadrul expozitiei, vizitorii nu s-au plictisit in timpul dintre shouri-le de pe scena mare, animatoarele noastre, parte dintre ele maseuze calificate, angajate in saloanele noastre au incins atmosfera prin demonstratii de masaj erotic, show-uri erotice lesby, show-uri cu domni(norocosi) alesi aleatoriu din public, dans la bara, striptease, show-uri cu jucarii erotice. Fetele s-au lasat mangaiate de privirile spectatorilor pe corpul lor nud in cele mai indiscrete si incitante pozitii.

Invitata noastra speciala a fost Ginger Devil, frumoasa, relaxata, sexy, maestra in arta strip tease-ului, a facut un show incendiar, asa cum ne-a obisnuit, infierbantandu-l la maxim pe un tanar din sala. Pentru a "calma spiritele" sexoasa blonda i-a turnat barbatului un pahar de bere in pantaloni! Dupa fiecare show, Ginger a dat autografe in cadrul standului si a facut poze cu toti barbatii dornici de a o atinge. Show-urile ei au fost deosebite, imbracata intr-o rochita rosie si sosete albe(scufita rosie), de care a scapat cu indemanare, a luat un barbat din sala pe care l-a transformat in vedeta porno inca din prima seara. In serile care au urmat a continuat in a-si schimba tinutele pentru a indeplini fanteziile tuturor barbatilor prezenti. Astfel, a evoluat in tinuta de asistenta medicala, menajera si chiar calugarita :) .

In cele cinci zile de expozitie, toti participantii care au trecut pe la standul nostru au beneficiat de o reducere de 30% din pretul sedintelor de masaj efectuate in oricare dintre saloanele noastre. Atfel, toti cei care nu au descoperit saloanele noastre pana acum, s-au putut bucura de sedinte de masaj in compania uneia sau mai multor domnisoare educate, tinere, frumoase, de confortul si luxus oferit de locatiile noastre si cei mai multi dintre ei au revenit chiar si dupa inchiderea show-ului, ceea ce insemna ca au fost multumit de serviciile noastre.

Standul nostru a castigat premiul pentru cel mai vizitat stand, premiu meritat pe deplin datorita animatoarelor si premiilor oferite publicului.

Brandul Hot Angels a realizat si o tombola, in cele cinci zile de expozitie, spectatorii au putut completa un cupon de participare. Cu putin timp inainte ca expozitia sa-si inchia portile s-a oferit marele premiul. Ginger Devil, dupa un show incendiar, a extras numele marelui castigator. Acesta a plecat acasa cu un voucher in valoare de 7500 ron, pe care ii poate cheltui pe sedinte de masaj erotic in oricare dintre saloane noastre. Aproximativ 50 de domnisoare il vor alinta, il vor rasfata, il vor deconecta de agitatia si problemele zilnice.

Click pe imaginile de jos pentru poze cu participantele la Eros Show 2010:

Eros Show 1

Eros Show 2 Eros Show 3 Eros Show 4 Eros Show 5 Eros Show 6 Eros Show 7

Va rugam sa ne urmariti si pe: