GALERIE FOTO SALOANE HOT ANGELSJade Palace - +4 0732.11.88.00

Calea Călărașilor, 90

Jade Palace reprezintă un centru unic de masaj in București, fiind insipirat din tradiția culturilor asiatice.
O vizita la Jade Palace are proprietăți tămăduitoare în ceea ce privește stabilitatea, longevitatea, fertilitatea, sănătatea mintala, liniștea sufletească, echilibrul, pacea și armonia.
Cele 7 camere ale salonului nostru au un design deosebit, părând a fi inspirate din încăperile gheișelor. Roșul și auriul, culorile predominante din camere, îți dau senzația de pasiune, romantism, creându-se astfel o atmosferă mistică. Saltelele moi și confortabile, racoarea camerelor, muzica în surdină, toate acestea sunt pentru a facilita deconectarea de tot ceea ce se întamplă în afara salonului.

Jade Palace

Thai Passion - +4 0730.22.22.60

Str. Prepelitei, 8

Thai Passion s-a creeat prin contopirea pasiunii și originea magică a masajului thailandez.
"Thai", in limba thailandeză, înseamnă "liber", iar pe noi, ceea ce ne caracterizează si ne-a permis să existăm de atâta vreme, este faptul că noi explorăm universul fierbinte al pasiunii, fără să ținem cont de limitele rațiunii, pur și simplu provocăm simțurile cele mai ascunse ale fiecăruia dintre noi.
Salonul ultra exotic, format din 5 camere intime, fiecare cu o tematică diferită, care te îmbie să faci o incursiune în timpurile trecute, unde masajul erotic, masajul Thailandez si Tantra aduceau un mare aport în viața erotică a unei persoane sau a unui cuplu.

Thai Passion

Vip Zone - +4 0734.00.00.93

Bd. Mihail Kogalniceanu, 20

Vip Zone este salonul special dezvoltat pentru a aduce împreună oamenii cu ţinută. Este rezultatul concret al dorinţei noastre de a veni în întâmpinarea celor mai exigente cerinţe ale clienţilor nostri.
Vip Zone ofera prin gama variată de servicii, îmbunătățirea stării de spirit a fiecarui client. Designul modern și minimalist captivează prin acuratețea și simplitatea duse la extrem: nimic prea mult, decorurile și fundalurile sunt curate și simple, culorile sunt stralucitoare și tusele ferme. Toate acestea pentru ca dumneavoastră să trăiți o experiență senzorială completă.
Vip Zone a fost proiectat să pună accent atât pe latura vizuală și mai ales pe starea interioară a invitaților, întocmai pentru a trăi momente speciale și mai ales ca aceștia să se simtă membrii V.I.P

Vip Zone


Va rugam sa ne urmariti si pe: