Atingerea dragostei - Hot Angels

  

Masajul erotic - o cheie fundamentală în viaţa noastră sexuală.

Trupul nostru doreşte în fiecare clipă să fie atins...

Pornind de la faptul că senzaţiile erotice pot să apară oriunde există nervi receptori, se poate spune că întreg corpul uman este alcătuit din zone erogene. Deci masajul erotic trebuie să includă şi zone care nu sunt considerate, în mod obişnuit, zone erogene.

În afară de principalele zone erogene - organele genitale - cele mai sensibile izvoare de plăcere ale corpului sunt mameloanele (la ambele sexe), buzele, urechile, gâtul, zona centrală a palmei, partea exterioară a degetului mic, axilele, articulaţia cotului, ombilicul şi de jur împrejurul lui, fesele, zona aflată la baza coloanei vertebrale, coapsele, zona inghinală şi tălpile piciaorelor.

Masajul poate fi oricând un preludiu binevenit... Întrucât femeile sunt, în general, mai greu de excitat decât bărbţii, masajul este o practică clasică prin care bărbaţii le pot "pregăti" înainte de penetrare.

Loviturile uşoare şi sărutarea zonelor erogene vor transmite femeii mesajul nostru, prin care îi comunicăm că este dorită, că se poate relaxa, având încredere că vom face tot ceea ce ne este posibil pentru a-i genera plăcere.

Într-o relaţie de cuplu, masajul înseamnă mult mai mult decât o simplă relaxare. Prea puţini oameni îşi îngăduie suficient de mult timp pentru a-şi atinge partenerul pe tot corpul, cunoscându-l astfel mai bine. Pe de altă parte, oricine îşi doreşte confirmarea faptului că este iubit mai presus de vorbele ce sunt adesea atât de capricioase.

O mângâiere delicată poate spune imens. De altfel, beneficiile terapeutice ce rezultă prin masarea muşchilor sunt incomensurabile, căci astfel se elimină toate tensiunile acumulate de-a lungul nervilor ce străbat întregul corp.

Există însă în această anticameră a amorului care este preludiul, un lucru ce este chiar mai savuros decât să ţi se facă un masaj.

Ghiciţi care?

Masajul reciproc realizat simultan.

Masajul între doi iubiţi poate fi considerat un aspect delicios şi magic al unei sexualităţi sigure. El conduce de regulă la o armonizare a relaţiei de cuplu, la amplificarea iubirii şi a intimităţii între cei doi şi, de ce nu, la o stare permanentă de fericire şi împlinire debordante.


Va rugam sa ne urmariti si pe: